csy113 Hot

 
0.0 (0)
304   0   0   0
 
Write Review

Location

State
lon don
City
lon don

Contacts

Phone Number
15263639696
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Categories Served

Categories:
shoe
Dit jaar plaatst Nike zichzelf in de rol van Dr. Frankenstein die twee symbolische paren van 1996 Nike Air Money combineert met meer up-tempo Nikea om een ​​hybride paar te vormen, meer geld dan Nike Air!

In 1996, het jaar van het basketbalspel!
Meer informatie Tempo Air Jordan XI, Nike Air Shake Ndestrukt, houdt de opkomst van veel iconische sneakers in de jaren 90 van Nike Air Money en Nike Air in de gaten. In het begin, als je het goed onthoudt, legde Leggy Miller de geschiedenis van Ray Allen of NBA in een 3-punts schietspel met de voormalige Pacers en de 2e plaats!

Basketbal gevormd vergelijkbaar met slippers. Voorbijgangers worden niet traditioneel in de top geïntegreerd, maar aan beide zijden. Alles is bevestigd aan het bovenste paneel met het label "Nike Air". Aan de zijkant van de zool was de zak van Air Max zichtbaar op de rug, die op dat moment bijna de standaard was.

Aan de Chicago kant, Scottie Pippen was tevreden met de stier en won de nieuwe NBA-ring en triomf. Het seizoen dat de aankomst van Uptempo registreerde, wat een informele handtekening is van Nike Air More Pap. Paren die niet veel worden gepresenteerd, zullen de hele generatie vastleggen.
Verrassend tijdens de presentatie werd dit Air More Uptempo niet alleen geïnspireerd door de graffiti die we in de trein vonden, maar ook door de popcultuurcultuur. Aan beide kanten zijn er meestal schoenen gemarkeerd met "Air". Silhouet heeft de definitie van basketbalschoenen veranderd!

https://www.airmaxschoenen.com/

User reviews

There are no user reviews for this listing.

Already have an account? or Create an account