bdfgbrfb Hot

 
0.0 (0)
294   0   0   0
 
Write Review

Location

State
lon don
City
lon don

Contacts

Phone Number
16363625632
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Categories Served

Categories:
shoe
Een week tot 29 juni, nu, hoe nauwkeuriger het Amerikaanse volk, en met in de hoofdrol de "Uncle Drew", maakte van de gelegenheid om in de hoofdrol je favoriete oom breaker Kyrie Irving! Bovendien, Shaquille O'Neal, Chris Webber, Nate Robinson, Lisa Leslie en Reggie Miller, en speelfilms dat enkele van de belangrijkste figuren samenvat in twee nieuwe kleurenschema NBA en WNBA de aankomst als het geluid van Naikikirie 4 !

Drew Uncle biedt twee nieuwe kleuren van Nike Kyrie 4!
Afgelopen zomer, Reggie Miller vuurde een kleine bom in de wereld van de sneaker verslaafden met behulp van een foto van Killy Irving in de film "Uncle Drew". Het is misschien niet opvallen door uiterlijk, maar een foto die je kunt Nike Kyrie 4 zien, de volgende Nike handtekening van de leider.

En het is zeker deze eerste PE-kleur die wordt gedragen door de huidige leiders van Celtics die proberen op Basket 4 Ballers te landen. Van de blanke overheersing bovenste, Swoosh, andere Killy logo is om een ​​eenvoudige kaart die is ingesteld in de kleur van navy paar spelen, rubberen zool onthult de beroemde zigzag oranje.

Gespikkelde tussenzool daarom het paar Charles Stone III, met inbegrip van het toezicht op grafische film te voltooien, kunnen we vaak zien in de set, in de trailer, diverse posters definitieve versie van de film is nu.

En om de eerste speelfilmrelease van Kyrie Irving te vieren, ontwikkelt Nike een rode loper met de kleur "Red Carpet". Hoewel het knikt naar het symbool van een belangrijke ceremonie, zelfs als het de première van de film is, nam het tapijt het beroemde contrast blauw en oranje. Nike Kyrie 4 draagt ​​een rode netjurk en is voorzien van gouden kleurdetails en andere logo's. Nike Kyrie 4 "Drew Oom" Als je aankomt in de ochtend om 9:00 Basket4Ballers zaterdag kleur "Red Carpet" zal beschikbaar zijn 24 uur voor de vrijdagochtend!
https://www.airmaxschoenen.com/product-categorie/air-max-98/

User reviews

There are no user reviews for this listing.

Already have an account? or Create an account